رئیس بنیاد شهید:

دولت سیزدهم زندگی مردم را به لبخند بیگانگان گره نزده است

۲۷خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱:۰۸ PM 186

دولت سیزدهم زندگی مردم را به لبخند بیگانگان گره نزده است

رئیس بنیاد شهید گفت: مبنای دیپلماسی جمهوری اسلامی عزتمداری است؛ نه عزت فروشی و دولت سیزدهم، زندگی مردم را به لبخند بیگانگان اعم از کشورهای دوست و دشمن گره نزده است.

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی در شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان گیلان، یکی از تاکیدات رهبر انقلاب را تکریم و تقدیر از خانواده های شهدا و ایثارگران دانست و اظهار کرد: مقام معظم رهبری نسبت به دو برنامه مرتبط با حوزه ایثار و شهادت اهتمام دارند و شخصا پیگیری می کنند.

وی حضور رهبر انقلاب در جلسات ستادهای کنگره های شهدا و دیدارهای ماهانه ایشان با خانواده های شهدا و ایثارگران به ویژه والدین شهدا را نشان دهنده اهمیت موضوع و لزوم توجه به آن دانست و افزود: هدف از این دیدارها، فقط تکریم و تقدیر نیست و نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت در دستور کار قرار دارد.

معاون رئیس جمهور، با اشاره به تاکید و توجه رهبر انقلاب نسبت به دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران، تصریح کرد: طبق بیانات رهبری، حیات انقلاب اسلامی به حیات بنیاد شهید متصل است و لذا مسئولیت سنگینی داریم.

قاضی زاده هاشمی، ماهیت انقلاب اسلامی را مردمی، عنوان و خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یعنی مردم به ارزش های الهی اعتقاد داشته باشند و در مسیر آنها فداکاری کنند.

وی بیداری، بصیرت و فداکاری ملت ایران را عامل پیروزی انقلاب اسلامی دانست و ادامه داد: انقلاب اسلامی در ادامه مسیر خود نیز به این سه مولفه مردمی نیاز دارد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، شهید سلیمانی ها و عشوری ها و الداغی ها را تربیت یافته مکتب انقلاب اسلامی دانست و بیان کرد: مبنای دیپلماسی جمهوری اسلامی عزتمداری است؛ نه عزت فروشی و دولت سیزدهم زندگی مردم را به لبخند بیگانگان اعم از کشورهای دوست و دشمن گره نزده است. در جریات اغتشاشات اخیر نیز شاهد حمایت کشورهای اروپایی از تجمعات بودیم، اما دیپلماسی عزتمداری موجب شد که اکنون اظهار ندامت کرده اند.

وی با بیان اینکه دنیا ایستادگی و مقاومت و ایثار ملت ایران را تجربه کرده است، گفت: فرهنگ ایثار و شهادت یعنی گذشتن از وجود به خاطر خدا و لذا کسی که در راه خدا گام بر می دارد، محبوب عالم می شود. قطعا مشکلات حوزه اقتصاد و معیشت نیز با فرهنگ و روحیه ایثار و شهادت قابل برطرف شدن است.

قاضی زاده هاشمی، صدمات سازش کاری و فرو گذاشتن اصول و ارزش های دینی و انقلابی را بیش از مقاومت دانست و اضافه کرد: شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت فراقوایی بوده و به دنبال عملیاتی کردن مصوبات حوزه ایثارگران است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به سهم اعتباری شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان گیلان از محل بند «و» تبصره ۹ قانون بودجه ۱۴۰۱، یادآور شد: تبصره ۹ ابزار بودجه ای مصوبات این شوراست، زیرا یک درصد اعتبارات هزینه ای دستگاه ها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تخصیص می یابد.

وی پشتیبانی های فکری و مطالعاتی دبیرخانه مرکزی شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت را مبتنی بر نیازهای استان ها دانست و تاکید کرد: توجه به گلزارها به عنوان مراکز فرهنگی و نصب تصاویر و دیوارنگاره های شهدا و... از جمله این برنامه هاست.

رئیس بنیاد شهید، گیلان را استان دوم در تعداد برگزاری و تعداد مصوبات این شورا دانست و افزود: گیلان در برگزاری کنگره ها و یادواره های شهدا نیز پیشتاز است که نشان دهنده مردمی شدن یادواره های شهداست و فرهنگ وقتی ماندگار می شود که مردمی شده باشد.

وی خواستار اهتمام مسئولان در برگزای طرح «سپاس» شد و خاطرنشان کرد: برای جبران گسست نسلی باید جوانان و نوجوانان را با مفهوم ایثار و شهادت آشنا کنیم که لازمه آن گفت و گوی مستقیم خانواده های شاهد و ایثارگر با نسل جوان است.

قاضی زاده هاشمی، جامعه هدف اشتغال ایثارگران استان گیلان را ۵۶۹۸ نفر، اعلام و عنوان کرد: سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۰۰۱ نفر و سال گذشته ۴۵۰ نفر استخدامی در گیلان داشتیم.

وی از تبدیل وضعیت ۱۹۶۲ نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر استان خبر داد و گفت: ۶۹۹ نفر از ایثارگران مشمول دریافت خدمات مسکن هستند.

معاون رئیس جمهور، استان گیلان را دارای ۱۳۰۱ گلزار شهدا و بیش از ۷۰۰۰ مزار شهدا اعلام کرد و متذکر شد: ۱۲۹۹ گلزار شهدا ساماندهی شده و برای مرمت آنها نیازمند ۱۱ میلیارد تومان اعتبار استانی هستیم.

رئیس بنیاد شهید با اشاره به اجرای پروژه بزرگ سه فازی مجتمع توانبخشی، درمانی، ورزشی و فرهنگی ایثارگران در گیلان، تصریح کرد: مرکز فرهنگی دفاع مقدس گیلان نیز نیازمند حمایت جدی است، زیرا آثار دفاع مقدس رزمندگان گیلانی را ثبت و ضبط می کند.

وی با بیان اینکه زمان بررسی و رسیدگی به پرونده شهدا را زیر یک ماه دانست و یادآور شد: مجموعه ها از جمله سپاه و فراجا و وزارت بهداشت و... وظیفه تشکیل پرونده برای شهدای خود را دارند و بنیاد شهید ظرف مدت یک ماه، اقدام و عمل می کند.

تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
جست و جو
روزنامه نسیم
گزارش تصویری
پیوندهای مرتبط